11.jpg

הבית בגבעה – עיצוב פנים

שטח המגרש:  501 מ"ר
שטח בנוי: 174 מ"ר


על המשפחה: זוג + 3 ילדים צעירים, אוהבי טיולים, אומנות, נהנים לבשל ולארח למשפחה וחברים. חולמים על בית שישדר חמימות, ביטחון ורוגע... מתחברים לעיצוב בסגנון בהיר, נקי, Timeless, אקלקטי ומודרני עם נגיעות של צבע דומיננטי בכל חלל.

 

על הפרוייקט: עיצוב פנים בדו משפחתי בהרחבה של ישוב קהילתי באזור גוש דן בפרוייקט יזמי.
בעת התכנון נבחרה שפה מודרנית, עם גוונים וחומרי גמר נייטראלים של לבן, אפור ושחור השואפים להתנתק מהסביבה הכפרית, ולהתכתב עם השפה המודרנית. אך עם קריצה חמימה של ריהוט וחיפוי עץ טבעי ולא מעובד המפוזר בחללי הבית.


על עיצוב חללי הבית

כבר בכניסה לבית מבינים שנכנסים לחלל מיוחד ולא שגרתי. במבט ראשון, העין פוגשת במעקה מייתרים שחור המלווה את מהלך המדרגות אשר יוצר חצץ הפרדה של אור וצל עם ניגודיות אורכית המחברת בין קומות הבית. החומריות במבנה משלבת מראה בטון, פלדה שחורה, רפפות עץ. השילוב בין החומרים יוצר סביבה מודרנית, אסתטית עם חמימות ע"י השילוב של העץ בחללי הבית.

קומת הקרקע

בקומת הקרקע ממוקמים הסלון, המטבח, שירותי אורחים וחדר משפחה ואירוח עם חדר רחצה צמוד.
עיצוב הסלון מאופיין בריהוט עץ לא מעובד, של מדפים פתוחים, ספריה וקונסולה עם איחסון.
את הויטרינות המתכננות במקור,הגדלנו ככל האפשר על מנת להכניס אור למרכז הבית ובנוסף ולהעניק מראה של חלל גדול יותר ומרווח.


המטבח

מיקסמנו את תכנון המטבח שיהיה מחולק לפי הפונקציות והצרכים של המשפחה.
חזיתות המטבח – בחרנו בגוון לבן עם שייש טרקוטה עם נגיעות אפרפרות המשתלבות בריצוף הבית.
אל מול המטבח ובצמוד לסלון מיקמנו את פינת האוכל, אותה יוכלו לפתוח בסופי השבוע ובזמן אירוח המשפחה.

חדר המשפחה

חדר המשפחה משרת את כלל בני המשפחה במהלך השבוע ומשמש כחדר אירוח בסופי השבוע למשפחה הקרובה. המחשבה היתה למקסם את החלל שיהווה חדר משחקים לילדים עם איחסון ופינת ישיבה נעימה לצפייה מול הטלויזיה שהופכת למיטה זוגית בסופי השבוע.
הגדלנו את חלונות החדר והוספנו פינת ישיבה לקריאה ורביצה מול החלון והנוף הנשקף ממנו.

 

קומה א'

בקומה השניה ממוקמים חדרי השינה, רחצה וחדר ההורים, במטרה ליצור מרחב פרטי מהחלל המרכזי בקומת הקרקע. העלייה לקומה השניה מלווה במעקה המייתרים מפלדה שחורה המעוגן בקורת UPN אל רצפת הקומה וממשיך הלאה עד לתקרה.

 

חדרי הרחצה

באיזון למראה המאופק והנייטראלי שנבחר לכלל חללי הבית בחדרי הרחצה בחרנו להשתמש בצבעים דומיננטים

ובאריחים מלבניים אל מול אריחים ריבועיים לבנים אשר נותנים קונטרסט ובמה לצבע.

 

קומת מרתף

קומת המרתף הוסבה ליחידת דיור חמימה של 50 מ"ר עם כניסה נפרדת ופרטית.

24
24
press to zoom
08
08
press to zoom
07
07
press to zoom
23
23
press to zoom
14
14
press to zoom
18
18
press to zoom
16
16
press to zoom
17
17
press to zoom
10
10
press to zoom
12
12
press to zoom
חזרה להתחלה